Wittemer Wijngaard Wahlwiller


RONDLEIDING PLUS OP DE WIJNBERG
N.B. Dit arrangement wordt niet meer aangeboden!

Een stukje hemels paradijs op aarde….
Na een rondleiding gaan we genieten op de wijnberg tussen de wijngaarden. Vergeleken met de "gewone" rondleiding, bevat de rondleiding plus een extra aanbod van nog meer lekkere hapjes, speciale broden met franse kaas en mooie vleeswaren. Wijn van eigen bodem en frisdrank maken dit arrangement compleet.


De rondleiding begint in het dorp bij de parkeerplaats, waar u opgehaald wordt door Wim Hendriks die met u een wandeling maakt door de mooie natuur rond Wahlwiller en brengt u naar de Wittemer Wijngaard Wahlwiller. Hij is een goed verteller en weet veel van het dorp en de omgeving en nog meer van de wijngaard en het vinificatieproces. Aangekomen in de wijngaarden, kunt u genieten van het schitterende uitzicht.

Dit arrangement is bestemd voor groepen van 8 tot 30 personen, de kosten zijn € 22,00 per persoon. Afrekenen geschiedt cash of bij vooruitbetaling; denk er aan dat er in Wahlwiller geen pingelegenheid is. Na \B1 twee en half uur wandelt u via een korte ('n kwartier) route terug naar het dorp waar u uw dag verder kunt vervolgen.

  

Meer links

Meer Info